View site in English  English
Facebook
Tjedan intenzivnog učenja engleskog jezika u vašoj školi

Želim najbolje za svoje dijete

Student images

Želite da vaše dijete bude zadovoljno i uspješno. Veći izgledi za uspjeh svakako će imati uz aktivnu uporabu engleskog jezika. Šta onda čekate?

break
break

Jedan tjedan intenzivnog tečaja engleskog | Rezultati govore sami za sebe!

Povjerenje

Kao profesionalna organizacija u oblasti obrazovanja, već 20 godina držimo tečajeve u školama diljem svijeta. Ponosni smo jer pružamo visoko kvalitetne programe za koje vjerujemo da će vam pomoći otključati potpuni razvoj djetetovog potencijala.

Završna predstava

Na kraju tjedna imate priliku da vidite svoje dijete na djelu. Završan predstava organizirana je s ciljem da se uvjerite koliko je vaše dijete napredovalo i šta je postiglo nakon samo tjedan dana od početka tečaja.

Osnovne karakteristike

  1. Tečajevi su skrojeni prema potrebama učenika
  2. Zabavan način da se razviju samopouzdanje i jezične vještine
  3. Alternativa skupim studijskim putovanjima u inozemstvo

Bez kompromisa o kvaliteti

  1. Šta mi možemo ponuditi, a učenici već ne dobivaju u redovitim lekcijama?

Nastavnici provedu cijelu školsku godinu predavajući gamatiku i gradeći osnovu učenja jezika. Ono što mi možemo ponuditi je cijeli tjedan posvećen vježbanju i usavršavanju govornih vještina sa visoko kvalificiranim profesorima iz Britanije koji su izvorni govornici tog jezika. Sve to bez potrebe za odlaskom na skupa putovanja u inozemstvo.

  1. Da li imate evidenciju o radu?

EIA je pionir u organiziranju ovakve vrste tečajeva i u posljednjih 20 godina surađivali smo sa stotinama škola diljem svijeta. Do sada smo proveli visoko kvalitetne tečajeve za stotine tisuća učenika. Redovito primamo pohvale roditelja i nastavnika koji tvrde da naši tečajevi čine veliku razliku.

  1. Šta je uključeno u cijenu?

U cijenu je uključeno sve i nema skrivenih troškova. Učenici dobivaju radne knjige, kemijske olovke i mape. Sve što im je potrebno za sjajan tjedan!

  1. Što vas čini tako uspješnim?

Oduvijek smo odbijali praviti kompromis o kvaliteti. To znači: sjajni predavači, odličan nastavni materiJal i profesionalni odnos. Na taj način gradimo svoju reputaciju pouzdanog partnera u provođenju tečajeva engleskog jezika.

  1. Da li imate akreditaciju?

Jedina smo organizacija koja nudi tečajeve engleskog u školama diljem svijeta koja ima akreditaciju EAQUALS - www.eaquals.org